Om beton By Dyrhoff

Velkommen indenfor i min betonboble

Det meste af mit liv har været en stor kreativ legeplads. Alt skal udforskes og afprøves. Ideerne vælter rundt i hovedet 24 timer i døgnet. Jeg ser muligheder i alt på min vej og mit værksted er mit andet hjem.

 

Når jeg er i mit værksted, føler jeg mig hel. Jeg glemmer alt om tid og sted, og fordyber mig i ideer og udfordringer der bare skal prøves af. Efter en rejse gennem mange forskellige materialer, faldt jeg pladask for beton. Et unikt materiale, der kan føres helt tilbage til romertiden. Råt og elegant på samme tid. Næsten uden begrænsninger.

 

Det er enormt spændende at skabe noget personligt og unikt. Noget som man smiler af og glædes ved. Det gør altid en smule ondt på mig når mine ting skifter ejer, men jeg er samtidig begejstret for, at andre kan se skønheden i betonens fantastiske udtryk.

 

Alle mine smykker bliver til i mit værksted lidt udenfor Haslev med udsigt til mark og skov.  Smykkerne laves i en beton, der kan bæres på huden og som ikke vejer så meget som almindelig beton.

 

Jeg elsker det enkle, rustikke og samtidig elegante. Former og farvekombinationer. Legen med beton sammen med andre materialer. Min konstante søgen efter nye ideer og inspiration.

 

Jeg gør det fordi jeg ikke kan lade være.

 

Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

0